Van 18 januari 2021 tot en met 29 januari 2021 gaat de voorrangsperiode in voor het inschrijven van broers en zussen met geboortejaar 2019.

Hebben jullie een zoon/dochter die geboren is in 2019, dan kunnen jullie vanaf 18 januari op onze school inschrijven.

Door de coronamaatregelen zal het dit jaar echter een beetje  anders verlopen.

Gezien de scholen zich in code oranje bevinden, kunnen inschrijvingen enkel op afspraak gebeuren. Bel ons gerust op het nummer 09/210 35 70 of stuur een mailtje naar annick.van.de.wiele@merelbeke.be. Wij spreken dan samen een dag en uur af.

Graag willen wij jullie daarbij ook nog even herinneren aan de maatregelen om alles veilig te laten verlopen. Handen wassen, ontsmetten en mondmasker staan nog steeds voorop. Gelieve ook zelf een pen mee te brengen voor het ondertekenen van de documenten.

Wij danken jullie alvast voor het begrip.