Tweede dag zeeklas - deel 1

U bent hier

Vandaag hadden we terug een stralende dag in Blankenberge! We startten de dag met een lekker ontbijt. Daarna wandelden we naar SeaLife. We kwamen vanalles te weten over zeedieren en we mochten zelfs zeesterren en anemonen aaien (wist je dat deze laatste enorm aan je vingers kleven?).

Na het middagbuffet trokken we naar de dijk en beleefden we een zalige namiddag aan het strand. Het water was aangenaam warm, dus mochten we over de golven springen. Sommige waterratten waren bijna met geen stokken uit het water te krijgen. Anderen bouwden zandkastelen en geultjes voor het zeewater. Nog anderen speelden een partijtje voetbal tegen de wind of waanden zich even Superman met wapperend handdoek achter zich aan... De zon was van de partij, ons goed humeur ook en het zand tussen onze tenen namen we er graag bij.

Terug in de Duinse Polders maakten we ons, na het avondmaal, op voor een casinoavondje. We doken even de concertzaal van de senioren binnen om kort mee te genieten van een dol optreden. Daarna gingen we in onze mooiste kledij naar de casinahal: we zetten onze jetons in en probeerden anderen slim af te zijn of tactisch te spelen. De bar zorgde voor een verfrissend drankje en een hapje. Na een mooie spelavond doken we, na een geslaagde avond, ons bedje in.

Nachtelijke groetjes vanuit de Duinse Polders,

juf Lien & juf Tania.