Inschrijvingen broers en zussen

Van 18 januari 2021 tot en met 29 januari 2021 gaat de voorrangsperiode in voor het inschrijven van broers en zussen met geboortejaar 2019. Hebben jullie een zoon/dochter die geboren is in 2019, dan kunnen jullie vanaf 18 januari op onze school inschrijven. Door de coronamaatregelen zal het dit jaar echter een beetje  anders verlopen. Gezien de scholen zich in code oranje bevinden, kunnen inschrijvingen enkel op afspraak gebeuren. Bel ons gerust op het nummer 09/210 35 70 of stuur een mailtje naar annick.van.de.wiele@merelbeke.be. Wij spreken dan samen een dag en uur af. Graag willen wij jullie daarbij ook nog even herinneren aan de maatregelen om alles veilig te laten verlopen. Handen wassen, ontsmetten en mondmasker staan nog steeds voorop. Gelieve ook zelf een pen mee te brengen voor het ondertekenen van de documenten. Wij danken jullie alvast voor het begrip.

karrewiet

Hoog bezoek!

Op maandag 30 november kregen de leerlingen van het 6de leerjaar Kloosterstraat hoog bezoek. Karrewiet kwam eens luisteren hoe onze oudste leerlingen zich voelen in deze vreemde coronaperiode.

voorleesweek

Plezier van het voorlezen

Tijdens de voorleesweek zetten we het plezier van voorlezen in de kijker. We starten en eindigen elke schooldag met een voorleeskwartier. Onder het motto ‘lezers maak je samen” zetten we dit jaar in op ouderbetrokkenheid.

strapdag

Strapdag

Vanaf 1 september 2020 is onze gemeente Merelbeke een Octopusgemeente en zijn alle basisscholen op de gemeente Octopusscholen. Dat betekent dat we streven naar duurzaam woon-schoolverkeer en naar kindvriendelijke schoolomgevingen en -routes.