Sportdagen 2023

Het waren weer fantastische sportdagen met dank aan onze leerkrachten LO en de gemeentelijke sportdienst Merelbeke. We zetten 2A in de kijker. Bekijk alle foto’s van de sportdagen op de Facebook van de vestigingen : Facebook Bergwegel Facebook Kloosterstraat Facebook Lemberge

Pedagogische studiedag

Het schoolteam ging aan de slag rond ICT, een krachtige taalomgeving en het uitwerken van topthema’s. Een leerrijke dag en veel nieuwe ideeën voor nog sterker onderwijs #pedagogischestudiedag #ovsg #gilkomerelbeke. Klik hier voor de foto’s.

Superwereldmol

Via ondergrondse gangen bracht de SuperWereldMol onze leerlingen naar Samiksha in India en Ogo in Senegal. Ze leerden ook Maria Angelica uit Guatemala kennen. Die vertelden over hun belevenissen en hun dromen. Hoewel hun leefomstandigheden helemaal anders zijn, ontdekten we toch heel veel gelijkenissen! Studio Globo #gilkokloosterstraat #SuperWereldMol Bekijk hier meer foto’s.

Week tegen pesten

Van vrijdag 10 februari t.e.m. vrijdag 17 februari 2023 loopt de “Vlaamse week tegen pesten”. Ook onze school neemt deel! #stipit ******

Peuterkijkdag op 21 januari

Welkom op onze peuterkijkdag op onze vestigingen Bergwegel, Lemberge en Kloosterstraat op zaterdag 21 januari tussen 10:00 en 12:00. De directie, juffen en meester heten u hartelijk welkom en laten u graag kennis maken met onze scholen en hun werking.